Gerechten

 

Benieuwd naar onze gerechten? Neem dan een kijkje op deze pagina. Per pop-up event ziet onze kaart er anders uit. Je vindt op deze pagina dus een verzameling van gerechten die je van ons kan verwachten. De actuele menukaart per event, vind je door op de reserveringen pagina op het event te klikken waar jij graag naartoe wilt.

 

Bekijk gerechtenReserveren

Brisket →

In onze eigen smoker gegaarde brisket. Onzettend mals en een fijne structuur. Onze brisket garen we minimaal 24 uur op een temperatuur rond de 100 graden.

Pulled Pork ↓

Pulled Pork is een echte Amerikaanse barbecue classic. Een schitterende varkensschouder, langzaam gegaard op onze custom built smoker. Het vlees wordt zo mals dat je het met twee vorken probleemloos uit elkaar kan trekken.

Ribs ←

Smokey en dikbevleesde spare ribs. Wie houdt er nou niet van? Ook onze ribs worden volledig op onze smokers klaargemaakt. Niks voorkoken of voorgaren! Kies uit heerlijke zoete varianten tot aan vlammend hete ribbetjes

Gegrilde Franse hen →

Onze Franse hennetjes zijn ontzettend mooi en mals. Een knapperig korstje en ontzettend sappig van binnen. Met finesse gegrild met een lichte rooksmaak van de Pellet Grill.

Buikspek ↓

Langzaam gegaard op de pellet smoker en voorzien van een knapperig laagje. De ultieme smaakbeleving!

Moink Balls ←

Gekruide gehaktballetjes van rundergehakt (Moo) in een jasje van gerookt spek (Oink). Gecoat met heerlijke barbecuekruiden. De gehaktballetjes hebben een kern van parmesan en zijn voorzien van een glaze van homemade barbecuesaus. Een echte smaakexplosie in je mond!

Gegrilde bavette →

Bavette is tegenwoordig niet meer weg te denken van de barbecue. Wij vinden hem lekkerder dan biefstuk. Veel meer smaak en boterzacht. We schroeien de bavette eerst aan en laten hem dan rustig op de pellet grill op temperatuur komen. Wij serveren ’em standaard medium rare.

Smoked Sausage ↓

Huisgedraaide worstjes die we ambachtelijk roken. We bedenken regelmatig nieuwe, verrassende smaken. Onze worstjes zijn over het algemeen van varkensvlees gemaakt en worden gerookt op de pellet grill voor een subtiele smaakbeleving!

Warmgerookte zalm ←

Verse zalm, gerookt op beukenhout op een temperatuur van 68 graden. Zo houden we de zalm sappig met een perfecte garing, zonder de eiwitten af te breken. Een subtiele, onvergetelijke smaak!

Brisket ↓

In onze eigen smoker gegaarde brisket. Onzettend mals en een fijne structuur. Onze brisket garen we minimaal 24 uur op een temperatuur rond de 100 graden.

Pulled Pork ↓

Pulled Pork is een echte Amerikaanse barbecue classic. Een schitterende varkensschouder, langzaam gegaard op onze custom built smoker. Het vlees wordt zo mals dat je het met twee vorken probleemloos uit elkaar kan trekken.

Ribs ↓

Smokey en dikbevleesde spare ribs. Wie houdt er nou niet van? Ook onze ribs worden volledig op onze smokers klaargemaakt. Niks voorkoken of voorgaren! Kies uit heerlijke zoete varianten tot aan vlammend hete ribbetjes

Gegrilde Franse hen ↓

Onze Franse hennetjes zijn ontzettend mooi en mals. Een knapperig korstje en ontzettend sappig van binnen. Met finesse gegrild met een lichte rooksmaak van de Pellet Grill.

Buikspek ↓

Langzaam gegaard op de pellet smoker en voorzien van een knapperig laagje. De ultieme smaakbeleving!

Moink Balls ↓

Gekruide gehaktballetjes van rundergehakt (Moo) in een jasje van gerookt spek (Oink). Gecoat met heerlijke barbecuekruiden. De gehaktballetjes hebben een kern van parmesan en zijn voorzien van een glaze van homemade barbecuesaus. Een echte smaakexplosie in je mond!

Gegrilde bavette ↓

Bavette is tegenwoordig niet meer weg te denken van de barbecue. Wij vinden hem lekkerder dan biefstuk. Veel meer smaak en boterzacht. We schroeien de bavette eerst aan en laten hem dan rustig op de pellet grill op temperatuur komen. Wij serveren ’em standaard medium rare.

Smoked Sausage ↓

Huisgedraaide worstjes die we ambachtelijk roken. We bedenken regelmatig nieuwe, verrassende smaken. Onze worstjes zijn over het algemeen van varkensvlees gemaakt en worden gerookt op de pellet grill voor een subtiele smaakbeleving!

Warmgerookte zalm ↓

Verse zalm, gerookt op beukenhout op een temperatuur van 68 graden. Zo houden we de zalm sappig met een perfecte garing, zonder de eiwitten af te breken. Een subtiele, onvergetelijke smaak!